Pàgines

diumenge, 16 de juny del 2013

LLegendes València CF - Llegendes Zenit San Petersburgo, a benefici Casa Caritat.





*****Per veure les fotos en format gran, cliqueu damunt d’una d’elles.*****
**Per llegir en altre idioma, seleccionar en Traductor** 

Cal agrair enormement a l'Associació de futbolistes del València CF, que diumenge passat, dia 9, va organitzar per primera vegada un partit entre Llegendes del València CF i Llegendes del Zenit de San Petersburgo, al camp de Mestalla, a benefici de Casa Caritat València. www.casacaridad.com/ .

Voluntaris Casa Caritat. (Foto: Goyo Martínez).

 Al mateix, i en representació de Casa Caritat, vam tindre l'honor i el plaer d'assistir "capitanejats" per Fernando Giner, voluntari, Vicepresident 2n i responsable de l'àrea de Màrqueting i Comunicació, altres cinc voluntaris (Mireia, Dayra, Angel, Goyo i jo).


Al túnel de vestuaris. (Foto: Goyo Martínez).

Al túnel de vestuaris. (Foto: Goyo Martínez).
A les 11,30 haviem quedat a la porta d'autoritats i amb total puntualitat, allà ens trobàrem.
Una vegada equipats amb la samarreta de Casa Caritat, i personalment presos els antihistamínics que serveixen per reduir o eliminar els efectes de les al·lèrgies (sóc soci-accionista del Levante UD), entràrem a l'estadi. 

Passàrem directament al túnel de vestuaris, on vam poder compartir uns moments amb els jugadors del València CF, amb el cos técnic, i amb l'estimat encarregat de material Espanyeta.
Fa trenta i tants anys vaig jugar una final del Torneig Bancari en aquest camp, però crec que en aquesta ocasió els nervis van ser majors, quan ens van dir que anàvem a eixir davant l'àrbitre i dels jugadors, i que formaríem amb ells al centre del camp, on rebríem la seua salutació.


Al mig del camp. (Foto: Xarxa).
Amb directius i capitans. (Foto: Superdeporte).
 
 Després de les salutacions i el lliurament de records per part dels directius, vam accedir a la llotja VIP de la tribuna.
Allí explicàrem de quina manera col·laborem els voluntaris en les diferents àrees de la Casa Caritat, així com el funcionament de la mateixa.
Recordar que ja porta 107 anys prestant serveis d'alberg, menjador, mòdul de convalescents, escoles infantils a València i Torrent, centre de dia, dutxes, etc. Tot això enfocat a donar la millor assistència social possible, i a resoldre per mitjà d'un excel·lent grup de professionals del treball social els problemes humans, morals i econòmics de la gent necesitada, que penosament en ple segle XXI continua augmentant. Cosa, per la qual ens deuria caure la cara de vergonya, però...

Llegendes del València CF. (Foto: Superdeporte).
Fitxa tècnica del partit:



Llegendes del València CF: Bartual, Carboni, Giner, Arias, Ciraolo, Camarasa, Matías Rubio, Robert Fernández, Mir, Angulo, Mista, Diego Ribera, Toni, Juárez, Alcalá, Arturo, Lino, Garrido, Titín y Mohorte.

Llegendes del Zenit de San PetersburgoBorodin, Okroshidze, Davidov, Tsvetkov, Lepekhin, Kondrashov, Vladislav, Alexander, Gorovoy, Spivak, Zazulin, Katulsky, Kirsanov, Zezin, Ugarov, Igor, Tarasov, Danilov, Rachenko y Gusagov.

Gols: Diego Ribera va ser l'autor de l'únic gol del partit, al minut 39 de la primera part.

En tribuna. (Foto: Goyo Martínez)
En tribuna. (Foto: Goyo Martínez)

I cal dir-ho tot !.

En finalitzar la mitja part, vam poder prendre'ns una cerveseta i una tapeta al bar de la zona VIP.
Uuuummmmmmmmmm.
 

L'assitència va ser d'unes 3.500 persones. Atès que l'entrada tenia un preu de 4 euros i que s'havien habilitat unes vidrioles a les portes de l'entrada, aproximadament la recaptació va ser d'uns 14/15.000 euros.

Esperem que el proper any hi haja continuitat en la proposta de l'Associació de jugadors del València CF, i que puguem millorar ingressos i espectacle.

Ací vos deixe l'enllaç d'un vídeo de la web del Valencia CF, que recull detalls del partit, on es pot veure també als voluntaris de la Casa Caritat i escoltar declaracions del jugadors: R. Arias, M.A. Angulo, F. Giner, J.C, MohorteA. Carboni.

http://www.valenciacf.com/contenidos/Actualidad/Noticias/2013/06/Noticia_99016.html?__locale=es

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada