Pàgines

dimarts, 23 de setembre de 2014

Albades i esmorzar amb "Apa".

Fotos: Premsa, Ajuntament de Godella.


*****Per veure les fotos en format gran, cliqueu damunt d’una d’elles.*****
**Per llegir en altre idioma, seleccionar en Traductor** 


Nit d'albades al carrer Ample, dins de les festes patronals del poble. 

Vicenta Arnau i la Comissió voluntària de Sant Antoni 2014 han muntat una xicoteta casa del sant, en honor del benvolgut Toni Albert

Després de les magnífiques actuacions, com sempre, d'Apa, Teresa, Tatiana, el versador Josemi, i els músics que els acompanyen, Apa llança un mirada, allà a la taula que teniem muntada a la porta del meu amic Ximo Pont. Intercanvia paraules amb Josemi, i mitjançant l'albada de torn, ens deixa caure que la colla teníem pendent celebrar un esmorzar.

Davant l'afront rebut, encara que el tema era només posar data, i com a bons negociadors en aquests temes, ràpidament, proposem el celebrar-ho al sendemà, més... no pot ser, compromisos del mestre. Doncs el diumenge, val?, perfecte!.


Javi i jo. (Foto: Elisa Pont).


Apa i Francesc. (Foto: Elisa Pont).Amb la puntualitat que es necessita per a aquests casos, sense intervals excepte els "bon dia", passem a la cuina, i ràpidament a l'esmorzar.
El menú era: Bacallà fregit amb pebrots verds, un parell d'ous fregits i unes talladetes de cansalada. Tot regat amb un bon vi, cervesa i un poc d'aigua. Fruita. Cafè, licors, i de dolç, coques fines fetes per Letícia.
Apa i Empar. (Foto: Elisa Pont).A la sobretaula, Apa que havia portat de companya a la seua guitarra, va improvisar música i cant per a una albada, que havia escrit Francesc Arnau, amb referència al carrer Ample.

A continuació ens va delectar amb unes quantes cançons de collita pròpia, fent-nos gaudir d'un moment molt agradable. 


Ximo Pont. (Foto: Elisa Pont).


I tot va acabar amb la proposta, per a la pròxima cita, d'un gaspatxo que s'encarregarà de cuinar Apa, que segons ell és la seua especialitat. Esperem comptar en aquesta ocasió amb Teresa i poder compartir molts moments més com aquest.

 Elisa Pont va muntar un xicotet vídeo recollint la reunió, que ací vos ho deixe.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada