Pàgines

dilluns, 28 de gener de 2013

Els divendres, cinema.


Porte un parell d'anys col·laborant, com a voluntari, amb Casa Caritat - València ...
http://www.casacaridad.com/
i ja fa un temps buscant algun tipus d'activitat complementària que poder oferir als usuaris de l'esmentada assossiació.

Aquesta recerca es va concretar al desembre, i s'ha dut a terme en el present mes de gener, amb la projecció tots els divendres a les 17 hores d'una pel·lícula a la sala de TV de la Casa, sota l'aprovació d'Eva, Coordinadora del voluntariat.
Va estar una mica complicada l'elecció dels films
donat l'especial perfil humà de les persones que conviuen a l'alberg, al final em vaig decidir per aquestes que veieu als laterals, i en vista dels comentaris, amb prou fortuna..

La asssitència ha estat més bé baixa, s'ha de reconeixer, i com a tot aquell que organitza alguna cosa i veu que la gent no respon, doncs va aparèixer un poc el desànim. Desànim que afortunadament es va evaporar amb el passe de l'últim dia, al que van acudir més persones i en el que em vaig adonar, que no cal fixar-se en la quantitat sinó simplement en si a algun d'ells li ha servit per alegrar aquests 90, 100, 110 minuts de la seua vida, una vida marcada per l'exclusió social i el desequilibri personal. I si, eixa sensació la vaig veure reflectida en diversos rostres.

Per això, vaig a continuar al febrer, rebaixant molt les pretensions, ara només amb el desig d'estar amb ells i veure que no estan deambulant pel carrer.

I les nominades !!!        per aquest mes !!!     són !!!...............................

 
  Bé, em reconec incapaç de projectar aquestes cintes,  !!ells no tenen culpa de res!!, de manera que vos pregue envieu suggeriments de pel·lícules que vos agraden i penseu poden ser adequades. Gràcies.

                              


                                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada